Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Το κύριο μέλημα της εταιρείας μας είναι η παροχή υπηρεσιών διοργάνωσης υψηλής ποιότητας. Βοηθάμε τους πελάτες μας στη δημιουργία αξέχαστων, μαγικών εορτασμών που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους. Η προσωπική μας προσέγγιση διασφαλίζει ότι οι γάμοι που σχεδιάζουμε αντανακλούν πραγματικά τους πελάτες μας ως άτομα, ως ζευγάρια, και δηλώνουν κάτι για τις κοινές αξίες και την αίσθηση του ύφους τους.

Wedding planning

Παρουσιάζουμε λύσεις σχετικές με τις ανάγκες του πελάτη μας. Είτε η ανάγκη είναι συμβουλευτική, πλήρης σχεδιασμός εκδηλώσεων ή logistics σε ολόκληρο τον κύκλο διαχείρισης γεγονότων – από την ιδέα μέχρι το σχεδιασμό και την εκδήλωση, η προσέγγισή μας είναι να δημιουργήσετε την πιο αξέχαστη εμπειρία για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Προορισμός

Από την επιτόπια επιθεώρηση, τη διαμονή, τη μεταφορά και την ενσωμάτωση όλων των υπηρεσιών που απαιτούνται για να διασφαλιστεί η κορυφαία ποιότητα για τους πελάτες μας, η εκτεταμένη γνώση των προορισμών και η εξειδίκευσή μας σε όλους τους VIP προορισμούς, διαχειριζόμαστε εξ ολοκλήρου τα πάντα σχετικά με την τοποθεσία και τον προορισμό σας σε μια μοναδική προσφορά! Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη είναι η εκδήλωσή σας ή μακρινή η τοποθεσία σας, η ομάδα μας έχει ευρύ φάσμα γνώσεων σε κάθε χώρο. Είμαστε, τελικά, πεπεισμένοι ότι η εκδήλωσή σας αξίζει το καλύτερο!

Φωτογραφία - Βίντεο

Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους, καθώς πιστεύουμε ολόψυχα στις διαρκή, οικογενειακές εικόνες του γάμου σας. Οι φωτογράφοι και οι βιντεογράφοί μας θα παρέχουν το στιλ της φωτογραφίας των ονείρων σας, από την τέχνη, τις φωτο-δημοσιογραφικές και ειλικρινείς εικόνες, τις παλιές φωτογραφίες, την κλασική, παρακμιακή ή μοντέρνα φωτογραφία και βιντεογραφία.

DJ

Εξασφαλίζουμε τις καλύτερες επιλογές ψυχαγωγίας για την ημέρα του γάμου σας ή για ειδική εκδήλωση. Σας προσφέρουμε ειδικές υπηρεσίες και DJs. Τι περισσότερο θα σας βοηθήσουμε να ρυθμίσετε τη διάθεση για την τελετή, τη δεξίωση και το πάρτυ σας σύμφωνα με τις μουσικές σας προτιμήσεις και την προσωπική σας κούνια!

Φωτισμός - Ήχος

Συνεργαζόμαστε με τελευταίας τεχνολογίας λύσεις , παρέχοντας υπηρεσίες από σκηνικά, καλύμματα, κονσόλες σε ρυθμίσεις εγκατάστασης ήχου και φωτισμού, καθώς και συνολικό οπτικό σχεδιασμό και διαχείριση.

Προετοιμασία Νύφης

Η ομορφιά είναι μία! Φροντίζουμε κάθε γυναίκα από τη κορυφή έως τα νύχια, προσφέροντας τη πιο ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών ομορφιάς. Μακιγιάζ, κομμωτική, αποτρίχωση, περιποίηση άκρων.